Olemme

Tamperelainen ohjelmistoyritys. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisille palveluille miellyttävän käyttökokemuksen tai tarvittaessa pelkän visuaalisen ilmeen. Teemme myös käytettävyystutkimuksia, joiden avulla on mahdollista varmistaa kehitteillä olevan tai valmiin palvelun toimivuus ja laatu. Olemme erikoistuneet erityisesti mobiilisovellusten toteuttamiseen ja testaamiseen.
 

Selvitämme ja suunnittelemme yhdessä asiakkaiden kanssa millaisia tuotteita sovellusten käyttäjät mieluiten käyttävät. Visuaaliset ilmeet toteutetaan brändin mukaisesti ja auttavat saavuttamaan toivotut tavoitteet.

Ymmärrämme, ettei pienillä toimijoilla ole aina resursseja suuriin tuhansien eurojen satsauksiin, joten teemme myös edullisempia pikatutkimuksia. Teemme tarvittaessa puolestasi kaiken ja testaamme ideasta alkaen läpi tuotekehityksen ja koko sovelluksen elinkaaren. Etsimme kohderyhmään kuuluvat koekäyttäjät, analysoimme aineistot ja raportoimme tulokset havainnollisesti ja kerralla selväksi.

Tiimillämme on laaja kokemus yli 20 vuoden ajalta mm. ohjelmistokehityksestä, käyttöliittymistä, käytettävyydestä, teknisestä viestinnästä ja visuaalisesta suunnittelusta eri toimialoilta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Olemme osa Outloud Oy:tä.

Me

Outloud on mobiilisovelluksiin erikoistunut tamperelainen ohjelmistoyritys. Autamme luomaan palveluita, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoiminnallisia tavoitteita. Varmistamme helpon ja intuitiivisen käyttäjäkokemuksen.

Toteutamme selkeitä ja innostavia palveluita, joita asiakkaat haluavat oikeasti käyttää. Visiomme on tarjota elämyksellisin käyttäjäkokemus parhaalla laadulla.

Ota yhteyttä

info@outloud.fi

050 407 5168

Outloud Experience

Pinninkatu 45 A

33100 Tampere

Tule käymään

(epidemia-ajan olemme etätöissä ja pidämme tapaamiset videon välityksellä)